23948sdkhjf

Unicon styrker sin position inden for færdigbeton

Unicon investerer i råstofområdet i Danmark og styrker sin position inden for færdigbeton. Det sker med overtagelsen af Kudsk & Dahl A/S i Vojens.
Unicon A/S overtog 1. marts 2008 selskabet Kudsk & Dahl A/S i Vojens.

Kudsk & Dahl A/S er en veletableret familieejet sønderjysk virksomhed med en ledende position inden for sten og grus samt den førende udbyder af færdigbeton i det sønderjyske område. Derudover har Kudsk & Dahl A/S en stor og alsidig vognmandsvirksomhed, der både varetager intern og ekstern kørsel, såsom bl.a. leverancer til adskillige betonfabrikker i regionen, samt til regionens største asfaltfabrik. Derudover er virksomheden leverandør til regionens både større og mindre entreprenørvirksomheder. Endvidere transporteres der betonelementer, samt der køres med andre produkter.

Kudsk & Dahl A/S vil efter overtagelsen foresætte som et selvstændigt selskab under ledelse af den nuværende direktør Jørn Kudsk. Unicon er samtidig meget tilfreds med, at de to øvrige direktører i virksomhedens ledelse, Svend P. Løbner og Andreas Dahl også fortsætter i selskabet.

Kudsk & Dahl A/S vil være ansvarlig for alle Unicon A/S’s aktiviteter indenfor råstoffer i region Syd, et område hvor Unicon A/S har ønsker om fortsat vækst. For færdigbeton vil Kudsk & Dahl A/S´ betonfabrik i Gram med egen dispo-afdeling danne omdrejningspunkt i det sønderjyske område, bestående af fabrikker i Haderslev, Vojens, Gram, Tønder og Sønderborg, og vil styrke Unicons markedsposition i området. Endelig vil Unicon søge at bruge de kompetencer Kudsk & Dahl A/S har inden for transportområdet til at optimere Unicon samlede ind og udgående logistik.

Kudsk & Dahl A/S har 100 ansatte og et resultat før skat i 2007 på 8 mio. kr.

Kilde: Unicon A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172