23948sdkhjf

MT Højgaard bygger 9.500 kvadratmeter trælast for STARK

Der er godt nyt på vej til professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk i København. MT Højgaard er netop gået i gang med at opføre en trælast for STARK på Fragtvej 7 i Sydhavnen. Samme sted vil STARK tage en eksisterende bygning i brug og åbne en kæmpe forretning med byggematerialer og håndværkergrej på i alt 11.500 kvadratmeter.
Københavnerne får ny kæmpe byggematerialeforretning i Sydhavnen, hvor MT Højgaard bygger 9.500 kvadratmeter trælast for STARK.

MT Højgaard er netop gået i gang med at opføre en trælast for STARK på Fragtvej 7 i Sydhavnen. Samme sted vil STARK tage en eksisterende bygning i brug og åbne en kæmpe forretning med byggematerialer og håndværkergrej på i alt 11.500 kvadratmeter. Når det hele er klar i januar 2009, flytter STARK hertil fra sin nærliggende adresse på Teglholmsgade.

- Vi vil gerne hjælpe håndværkerne med at blive mere effektive, og vi er klar over, at tiden for dem er en mangelvare. Derfor bygger vi denne store byggematerialeforretning, hvor kunderne på et centralt sted i København kan få alle de byggematerialer, som de har brug for, uden at holde i kø, siger direktør Lars Hansen, STARK.

MT Højgaard opfører den nye trælast i sorte betonelementer. Den bliver på 9.500 kvadratmeter, og oveni kommer kontorer og kantine på 500 kvadratmeter. MT Højgaard forventer byggeriet færdigt i oktober 2008. Arkitekter på opgaven er firmaet Mannik & Storm.

Ud over hallen sørger MT Højgaard for ca.15.000 kvadratmeter udvendige belægninger og rådgiver om håndtering af forurenet jord på grunden.

- Vi har valgt MT Højgaard til opgaven, fordi vi ved, at de bygger professionelt. De har sat den rigtige mand til at lede arbejdet, og det har vi også. Derfor har forløbet været godt, lige fra ideen opstod til i dag, hvor byggeriet er i gang, siger direktør Lars Hansen, STARK.

For MT Højgaard er det en fornøjelse at bygge for en af koncernens store leverandører, siger sektionsdirektør Lars Fuhr Pedersen, MT Højgaard:

- Vi er glade for at udføre et godt byggeri for STARK, hvor mange af MT Højgaards kernekompetencer inden for rådgivning, egenproduktion og styring kommer i spil, siger han.

Kilde: MT Højgaard A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156