23948sdkhjf

NPV bygger 600 boliger i Københavns inderhavn

Udvikleren tager i denne hul på den første af tre boligøer i Engholmene. I alt bygges 75.000 etagemeter til en projektværdien på over tre milliarder kroner.
Enghave Brygge, et tidligere industriområde mellem Havneholmen og Teglholmen, omdannes til en kanalby med 10 boligøer. Københavns Kommune lægger op til, at der bygges 2.400 boliger og erhverv med 1.700 arbejdspladser.

6.000-7.000 københavnere kommer dermed til at bo direkte til vandet og kan få glæde af de muligheder og oplevelser, det giver.

En tredjedel af boligerne solgt
NPV udvikler tre af de ti øer under navnet Engholmene. Arbejdet på første etape indledes her i juni med at ramme spuns og dernæst støbe kælder med parkering. Selve elementmontagen på de første boliger går i gang i 2016 med indflytning foråret 2017.

- På Islands Brygge siden af havnen er udviklingen gået stærkt. I første række til vandet er der kun få byggemuligheder tilbage. På Sjællandssiden af vandet får 6-7.000 københavnerne nu de samme muligheder for at bo ved vandet og tilmed tættere på København City og i et spændende christianshavnermiljø, så vi forventer os meget af salget, siger direktør i NPV, Jens Schaumann.

Kærholm er den første af de tre øer og vil bestå af i alt 194 boliger. De første 93 boliger er salt til salg, og på nuværende tidspunkt er 33 af disse enten solgt eller reserveret af købere. De 194 boliger på Kærholm opføres af Horsens-entreprenøren Casa A/S.

Tredje store projekt
NPV har de senere år ret upåagtet udviklet tre markante byggeprojekter i samarbejde med udenlandske og danske investorer.

Med start i 2012 har NPV i samarbejde med ELF Development udviklet en ny bydel ved Amager Strand med over 250 boliger.

I Herlev udvikler NPV i samarbejde med NREP butikscentret BIG på 44.000 etagemeter, der åbner om fem måneder i slutningen af oktober. 95 procent er udlejet til blandt andet Føtex, Netto, Elgiganten, Expert, JYSK, H&M, Harald Nyborg, Silvan, Idemøbler, Nike, Sportsmaster, Sport24, BIG Bio og restauranter.

Nu følger så Engholmene med over 600 boliger.
Læs mere om: NPV
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094