23948sdkhjf

Svenske træhuse med modige og minimalistiske linjer

Når danske nybyggere skal føre boligdrømmene ud i livet, vægtes anderledes arkitektoniske linjer og utraditionelle løsninger højt. Derfor lancerer det danske byggefirma Lindboe & Jørgensen nu en række svenske træhuse i moderne og minimalistisk design, som taler til danske boligdrømme.
Mange tror, at et svensk træhus udelukkende er skærgårdsidyl og romantisk byggestil med sprossede vinduer og rødmalede træfacader. Men nu præsenterer Lindboe & Jørgensen en serie utraditionelle, svenske træhuse under navnet Modulent.

Med ensidige taghældninger, åbne planløsninger og store vinduespartier bliver husene uden tvivl et sikkert hit hos danskerne. Det gælder, uanset om boligdrømmen skal opfyldes i parcelhuskvarteret med plads til fællesskab og legende børn eller på den store naturgrund i skoven med fuglekvidder og åbne vidder.

Individuel indretning i højsædet
Mulighederne for en individuel bolig står højt på danskernes ønskeliste, og derfor har Modulent-serien ifølge Lindboe & Jørgensen rige muligheder for at give hjemmet et personligt præg.

Det gælder, hvad enten drømmen er et stort køkkenalrum med plads til både gæster og kreativ madlavning eller hjemmebiograf i husets stue med aftenhygge i familiens skød.

Hurtig vej fra drøm til virkelighed
Når beslutningen om drømmehuset er taget, føles ventetiden på huset ofte som en evighed. Derfor sætter Lindboe & Jørgensens altid byggeriet i højeste gear, så familien kan flytte ind hurtigst muligt.

Alle træhuse bliver nemlig bygget på fabrik i Sverige. Herefter sørger store blokvogne for transporten til Danmark, mens en kæmpe kran løfter huset på plads. På den måde er det færdige træhus klar til indflytning i løbet af blot fire måneder.

Drømmehus med tid til afslapning
Den forventningsfulde familie behøver ikke at frygte, at tiden fremover kun vil stå på malerarbejde og vedligeholdelse. Lindboe & Jørgensen anbefaler nemlig, at træhuset males i flere omgange. Oftest vil husets sydside trænge til maling efter otte år, mens de øvrige sider kan males efter ni eller ti år.

Det giver masser af tid til hygge og afslapning i det nye drømmehus, inden træfacaderne kræver en kærlig hånd. Herudover kan Lindboe & Jørgensen tilbyde træhuse beklædt med sten eller med pudset facade, og det betyder et farvel til malerpenslen.

På den måde bliver træhuset fra Lindboe & Jørgensen hurtigt en hjemlig oase med plads til både kreativ indretning og vidtstrakte drømme langt ud i fremtiden.

Kilde: Lindboe & Jørgensen - www.lindboe-joergensen.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109