23948sdkhjf

Vrede over vraget Nørre Snede-entreprenør

Lokal storentreprenør er ude af spillet om kommende skolebyggeri. Det skaber lokalpolitisk røre.
Det har vakt lokal vrede i Nørre Snede, at det lokale byggefirma EMR Murer- og Entreprenør A/S ikke er i betragting til byens store skolebyggeri, som koster 60 mio. kr.

Det skriver Herning Folkeblad.

Firmaet var ellers prækvalificeret til opgaven, men blev vraget, da Ikast-Brande Kommune skulle indsnævre feltet.

Det vækker undren og vrede i og omkring Nørre Snede. Byrådsmedlem Brian Sigtenbjerggaard (V), der selv bor og driver forretning i Nørre Snede, nævnte på et byrådsmøde, at han er træt af, at der ikke er nogen lokale firmaer, som skal sende bud ind til dommerkomitéen.

- Det irriterer mig vildt, at EMR er blevet fravalgt. Jeg har derfor bedt om at se udvælgelseskriterierne, siger han til Herning Folkeblad.

Venstrepolitikeren understreger over for avisen, at han ikke ønsker at lokale firmaer skal have fortrinsret til opgaver, men han mener heller ikke, at det modsatte skal være tilfældet, og han siger, at byens beboere stiller sig meget uforstående over, at lokale EMR er fravalgt.

EMR har erfaring fra en lang række skolebyggerier, og EMR arbejder ligeledes med på byggeriet af supersygehuset i Gødstrup, skriver Herning Folkeblad.
Læs mere om: EMR
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093