23948sdkhjf

Caverion har vokseværk i Viborg

Teknikentreprenøren Caverions servicecenter i Viborg har øget antallet af ansatte og er flyttet i større lokaler på Katmosevej.
Det seneste år er Caverions lokale servicecenter i Viborg gået fra to til seks ansatte. Og ambitionen er, at antallet af medarbejdere skal op mellem 10 og 15.

- Det virker lidt som om, kunderne er ude af krisen. Derudover har vi udviklet en række koncepter og ydelser, der har ramt et behov i markedet. Så det kan vi heldigvis mærke på efterspørgslen og vi er i god vækst, siger afdelingsleder Lars Andersen fra Caverions Servicecenter i Viborg.

Det nybyggede Vestre Landsret i Viborg er på listen over kunder hos Caverion i byen. Servicecentret har løst mange opgaver under opførelsen af landsretten, f.eks. det meste af det tekniske design og installationerne. Og der er stadig løbende opgaver, da virksomheden har ansvaret for at administrere de tekniske installationer og alle øvrige faciliteter samt energiforbruget de næste 25 år.

På holdet i Viborg er to el- svende, to el-lærlinge og to på vvs. De to sidstnævnte er først kommet med på holdet for ¾ år siden, og de har været medvirkende til den øgede omsætning.

I de 10 år Lars Andersen har været ansat, har servicecentret boet fire forskellige steder. Han regner dog med, at de 250 kvadratmeter de næste mange år er hjemsted for Viborg-afdelingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125