23948sdkhjf

H. Helbo Hansen valgte Schneider Electric til energirenovering

Installatørvirksomheden H. Helbo Hansen A/S har samlet sine aktiviteter under et tag - i den forbindelse blev bygningen renoveret.
I samme ombæring valgte virksomheden Schneider Electric til at sikre energiovervågning, el- og datainstallation til det nyrenoverede hovedkvarter.

H. Helbo Hansen A/S valgte en bred palet af produkter fra Schneider Electric til virksomhedens nye hovedsæde i Baldersbrønde ved Hedehusene.

- Vi ved, hvad vi vil have. Så enkelt kan det siges. Funktionalitet og kvalitet skal være i top, og varerne skal leveres til tiden, uden slinger i valsen. Derfor har vi valgt Schneider Electric-produkter til en stor del af installationen, siger afdelingschef Lars Holmgaard, der stod i spidsen for projektet.

Ny el- og datainstallation
H. Helbo Hansen A/S er en af landets større el-installatører med 130 medarbejdere fire steder på Sjælland. I slutningen af 2013 blev det besluttet at flytte hovedsædet fra Glostrup til Baldersbrønde, hvor Helbo Hansen overtog en eksisterende bygning.

- Vi regnede bygningens fremtidige driftsomkostninger ind i den samlede pris og nåede frem til, at totaløkonomien ville være fornuftig med en gennemgribende energirenovering.

Renoveringen omfattede blandt andet en helt ny el- og datainstallation - med Schneider Electric som leverandør af langt de fleste komponenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078