23948sdkhjf

BNS skal bygge for KAB i Ørestad

B. Nygaard Sørensen var billigst i licitationen på to nye bygninger med plejeboliger til multihandicappede og sindslidende.
To nye plejeinstitutioner vil snart skyde op i langs kanalerne ved Robert Jacobsens Vej i Ørestad Syd, tæt på Vestamager Metrostation.

B. Nygaard Sørensen A/S (BNS) var billigst i licitationen og har nu indgået kontrakt med KAB om projektet, der opføres som to nabobebyggelser i henholdsvis syv og ni etager. Det oplyser BNS på sin hjemmeside.

Den ene bygning er et botilbud med 60 specialplejeboliger til multihandicappede. 50 af boligerne fordeles på fem boenheder på hver sin selvstændige etage fra 2. – 6. sal. På 1. sal etableres en boenhed med 10 aflastningsboliger til midlertidigt ophold.

I stueplan etableres internt dagtilbud med aktivitetslokaler og fysioterapi for beboerne, administrations- og mødefaciliteter for bo- og dagtilbud, fælles medicinrum, storkøkken samt afskærmet gårdhave for ophold og træning. Der etableres endvidere fuld kælder med diverse teknikrum, depotrum, værkstedsdepot, linnedvaskeri og omklædning.

Den anden bygning består af to ’tårne’ i otte og ni etager, som indrettes med 50 plejeboliger med altaner beregnet for kørestolsbrugere. Boligerne udføres som fire boligtyper fordelt på de syv øverste etager. De to nederste etager indeholder fællesarealer som aktivitetsrum, café og spisestue samt personalefaciliteter.

Totalrådgiver på projektet er AI A/S med Bogl Landskabsarkitekter som underrådgiver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125