23948sdkhjf

Dyrup udvider sortimentet for professionelle

Dyrup introducerer ny DYRUP Grundet Glasfilt Superfinish, der både er tidsbesparende, mindsker malingsforbruget og har arbejdsegenskaber, der er helt i top.
Dyrup udvider sortimentet for professionelle og introducerer ny DYRUP Grundet Glasfilt Superfinish.

Den nye DYRUP Grundet Glasfilt Superfinish er både tidsbesparende, mindsker malingsforbruget og har arbejdsegenskaber der er helt i top. Tidskrævende grunding kan nu undlades, da filten er forgrundet med en god kvalitet plastvægmaling. Samtidig er Grundet Glasfilt Superfinish stabil under opsætning, og for yderligere at lette opsætningen er der markering på bagsiden.

Fibrene er optimalt fikseret, så man undgår løse fibre og dermed får en behagelig arbejdsgang med et minimum af hudirritation. Selv efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbersystem er filten korrekturstabil. Desuden er den nye filt så elastisk, at den kan bukkes rundt om hjørner uden at knække.

Endelig suger filten meget lidt, både af klæberen på bagsiden og den efterfølgende maling, således at malingsforbruget minimeres. Glasfilten har ingen synlige fiberaftegninger og giver en flot overfladefinish med minimal risiko for blakkede overflader. Filten er anvendelig sammen med klistermaskine, og velegnet til store projekter der kræver effektiv og rationel arbejdsgang.

Dyrup Professional leverer kvalitetsprodukter til byggebranchen og den professionelle håndværker. Dyrup Professional har 18 lokale centre fordelt over hele Danmark, og leverer direkte til byggepladsen.

Kilde: Dyrup - www.dyrup.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094