23948sdkhjf

Schneider Electric klar med smart udstilling

Særlig fokus på intelligent teknologi på årets HI-messe i Herning i september.
Maskinerne i den danske industri bliver mere intelligente, og den udvikling vil Schneider Electric, som blandt andet markedsfører varemærket Lauritz Knudsen, vise frem på HI15-messen i Herning i september i år.

Den tekniske leverandør vil sætte særlig fokus på såkaldte smart devices og intelligente løsninger.

- Hvert eneste led i produktions- og forsyningskæden bliver mere intelligent, mere kommunikerende og mere effektivt. Intelligensen er nu flyttet helt ud på produktniveau og ned på fabriksgulvet, siger Jan Kaihøj, salgsdirektør for industrisegmentet hos Schneider Electric i Danmark.

Nye, selvtænkende produkter kaldes for smart devices, og hos Schneider Electric mærker man en stigende efterspørgsel. Årsagen til den voksende efterspørgsel er enkel: Hvis danske virksomheder skal bevare og skærpe deres konkurrenceevne, skal arbejdet udføres hurtigere, mere effektivt og med færrest mulige fejl og afbrydelser.

- Vi er midt i en revolution, hvor smart devices og intelligente løsninger ændrer den måde, vi styrer produktion og forsyning på. Konsekvenserne kan ses direkte på virksomhedernes bundlinje i form af kontante fordele, siger Jan Kaihøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142