23948sdkhjf

Danske solcellecarporte rykker ind i Tyskland

Aarhusianske Bluetop Solar Parking skal i samarbejde med Ib Andresen Industri levere nyudviklede solcelle-carporte til Mercedes Benz Werke i Hamborg.
Bluetop Solar Parking i Aarhus sender ny sine solcelle-carporte til Tyskland - nærmere betegnet til Daimler AG og Mercedes Benz Werke i Hamborg.

- Vi hørte fra en ny tysk forhandler, at Mercedes gennem længere tid havde vurderet forskellige alternative solcelle-carporte uden at komme til et resultat, fortæller Ole Gregersen, direktør i Bluetop og tilføjer:

- Da vi over det seneste år har udviklet en løsning med nye kvaliteter, var det oplagt at afprøve interessen. Ordren er naturligvis en herlig døråbner, ikke blot til Daimler-gruppen, men også som reference til andre markeder. Vi vil levere hele P-pladser, men elbiler og solcelle-carporte er naturligvis en interessant kombination.

Dansk produktion betaler sig
Efter en leverance af solcelle-carporte til Teslas opstart i England i 2014, kom Bluetop i forbindelse med Ib Andresen Industri.

Det resulterede i et strategisk samarbejde og udviklingen af en ny konstruktion med frit spænd på op til 15 meter, hvilket svarer til overdækning af op til 6 biler mellem stolperne.

Det er en variant at denne løsning, der har nu fristet den tyske bilfabrikant, der i første omgang ønsker at fremvise løsningen internt i gruppen sammen med deres Smart-elbiler.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11