23948sdkhjf

Skanska i milliardhandel på Amager

Svenske Balder køber boligprojekt med 430 lejligheder. Første etape skal stå færdig i foråret 2017.
Skanska har indgået en aftale med Fastighets AB Balder om at opføre 430 boliger til udlejning på Amager.

Der er tale om et projekt til en værdi af 1,2 mia. kr., som omfatter i alt 42.000 kvadratmeter bolig fordelt på fem boligblokke med tilhørende 210 parkeringspladser i p-kælder og på terræn.

Boligerne kommer til at ligge tæt på Amager Strandpark og lige overfor Øresund Metrostation – i et område, hvor Skanska tidligere har udviklet en række eksklusive lejligheder.

Største danske boligprojekt til dato
Byggeriet er planlagt i fem etaper, hvoraf den første omfatter 90 boliger til indflytning i foråret 2017. Sidste etape forventes afsluttet i 2018.
- Det er vores største danske boligprojekt til dato, og et projekt hvor vi har udviklet et alsidigt produkt til den moderne familie, siger Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør i Skanska A/S.

Der bliver tale om tre boligtyper. I stueplan er rækkehuse i to etager med tilhørende have, fra 3. til 5. sal indrettes mindre lejligheder, og øverst oppe penthouseboliger med egne terrasser.

Det er ikke første gang, at Skanska sælger et boligprojekt i Danmark til Balder. Således købte det svenske ejendomsselskab sidste efterår et projekt med 184 boliger på Havneholmen. Dette byggeri skal stå færdigt næste forår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109