23948sdkhjf

Metrobyggerne får eget sundhedscenter

Fra i dag kan metrobyggerne henvende sig til byggeriets fysioterapeutklinik i Valby.
For danskere i fysisk krævende job er slid på kroppen en del af hverdagen. Men for bygningsarbejdere, elektrikere og andre medarbejdere på metrobyggeriet i København bliver det nu nemmere at få bugt med problemerne i tide. For på mandag åbner et sundhedscenter på byggeriet. Her kan cirka 1200 medarbejdere i metrobyggeriet få behandling fra en fysioterapeut, hvis de for eksempel har ondt i skulderen eller ømme muskler.

Adgangen til sundhedscentret bliver en del af medarbejdernes overenskomst.

Centret er kommet i stand via et samarbejde mellem Metroselskabet, Copenhagen Metro Team (CMT) og PensionDanmark. Medarbejderne på byggeriet har via deres sundhedsordning i PensionDanmark fri adgang til behandling i det nye sundhedscenter, som ligger i CMT’s camp i Valby.

- Arbejdet på vores byggepladser kan være fysisk og mentalt krævende. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden fokuserer ikke bare på sikkerhed, men også på sundhed og forebyggelse. Det danske sundhedssystem er meget velfungerende, men for vores arbejdere, der kommer fra mange forskellige lande, er det svært altid at få adgang hurtigt og effektivt, siger Daniele Cascianelli, projektdirektør for Copenhagen Metro Team.

Centret på metrobyggeriet er det andet af sin slags, der etableres på et større dansk byggeri. Sidste år åbnede et tilsvarende center på byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094