23948sdkhjf

Leverandører taber på Holmsø Husets krak

De simple kreditorer, leverandører af materialer eller andet udført arbejde, er nogle af de største tabere, når det drejer sig om Holmsø Husets konkurs i december 2007. Samlet set har kreditorerne 50 mio. kr. til gode, men kan kun gøre sig håb om at få 10-15% igen.
De flere hundrede kreditorer i konkursboet Holmsø Huset A/S bliver de helt store tabere i forbindelse med virksomhedens krak. Samlet set har de 50 mio. kr. til gode, men kurator i boet, Troels Tuxen fra advokatfirmaet Bech-Bruun, afslører, at udsigten til at få dem alle igen er forsvindende lille.

De simple kreditorer, såsom leverandører af materialer og andet udført arbejde, kan se frem til at få 10-15% igen af deres tilgodehavende.

En af kreditorerne er Jan Bodin, indehaver af Bodins Malerservice i Aabybro. Han står til at miste 135.000 kr. på udført arbejde.

- Jeg er fortørnet over ikke at få mere af mit tilgodehavende. Det er mange penge for et lille firma som mit, og jeg er da klemt økonomisk i øjeblikket, siger Jan Bodin, der tilføjer, at det er en situation, han deler med rigtig mange andre småfirmaer, der har arbejdet for Holmsø Huset.

Fortørnelsen er heller ikke blevet mindre af, at direktørerne i det konkursramte Holmsø Huset allerde nu er på banen med en ny virksomhed, Han Herred Byg. Læs mere om den nye virksomhed her

Kilde: Nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128