23948sdkhjf

MTH-selskaber skal bygge i Fredericia

Selskabet bag udviklingsområdet FredericiaC har indledt samarbejde med MT Højgaard og datterselskabet Scandi Byg om udvikling af rækkehuse på den tidligere værftsgrund.
I Fredericia er det tidligere værftsområde under omdannelse til ny bydel med op mod 2.800 arbejdspladser og 1.000 boliger.

Nu har udviklingsselskabet FredericiaC P/S indgået en samarbejdsaftale med MT Højgaard og Scandi Byg om udvikling af nye attraktive havnehuse til kanalbyen.

Hensigten er at inddrage mulige boligkøbere i udviklingen, og parterne forventer senere på året at indgå en endelig aftale om at opføre rækkehuse i tre etager på byggefelt 64, der ligger langs Sønder Voldgade, mellem Vendersgade og Gothersgade.

Arkitekt på projektet Arkitema Architects.

Rækkehusbyggeri skal nyfortolkes
Udviklingsprocessen forventes at vare til og med september i år, og den foregår i samarbejde mellem de tre parter og i tråd med FredericiaC’s kvalitetsprogram. En del af arbejdet vil derfor også handle om at skabes attraktive uderum omkring de nye boliger.

- Vi forventer, at den fælles udviklingsproces udmønter sig i en spændende nyfortolkning af rækkehusbyggeriet. Ved at inddrage kommende beboere vil vi forsøge at udpege de kvaliteter, der kan skabe optimale rammer for et godt hverdags- og byliv, siger projektdirektør Tim E. Andersen fra FredericiaC.

Arkitema skal på baggrund af de afholdte workshops tegne et skitseprojekt, der kan danne baggrund for opførelsen af kanalbyens nye rækkehuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157