23948sdkhjf

Kerteminde smækker kassen i for halbyggeri

Høje omkostninger ved at bygge på gammel losseplads stopper tilbygning til byens hal.
Et anneksbyggeri ved Kertemindehallen er i øjeblikket sat på pause. Byggeriet ser nemlig ikke ud til at kunne holdes inden for budgettet. Sidste år byggede kommunen et lignende anneks i Munkebo, som var budgetteret til 1,8 millioner kroner. Det endte med at koste 2,3 mio. kroner, skriver regionalavisen Fyens Stiftstidende.

- Nu har vi fået at vide, at anneksbyggeriet i Kerteminde kommer til at koste 2,8 millioner, og det vil vi ikke være med til. Så vi har sat det på pause, indtil vi finder en løsning, så det kan holdes på 2,3 millioner, fortæller Lars Ole Valsøe (K), formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Kerteminde Kommune, til Fyens Stiftstidende.

Problemet med byggeriet er primært, at annekset skal bygges på en grund, som engang har været en losseplads. Dermed er bunden ekstra blød, og det er ikke det nemmeste at arbejde med, hvilket også øger beløbet.

Hvornår byggeriet kommer i gang igen, tør ingen spå om. Det afhænger af, hvornår man finder en realistisk løsning på de økonomiske udfordringer. Men Lars Ole Valsøe understreger over for Fyens Stiftstidende, at kommunen gerne vil have, at annekset bliver til virkelighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125