23948sdkhjf

DAC åbner døren til Kina

En samarbejdsaftale med China Building Centre styrker de danske relationer til en af de centrale aktører i fremtidens arkitektur og byggeri.
- Vi er glade for at kunne underskrive en samarbejdsaftale med China Building Centre. Med aftalen øger vi rækkevidden og løfter niveauet for vores aktiviteter i Danmark, såvel som i udlandet, siger Mikkel Kragh, Programchef i Dansk Arkitektur Center.

DAC underskrev sidste år en arbejdsaftale med Centre for Liveable Cities i Singapore og udvider således sit globale engagement igennem samarbejdsaftalen med China Building Centre.

- Dansk Arkitektur Center er på en spændende rejse, hvor vi skal udvide vores globale perspektiv og øge samarbejdet på tværs af grænser. Netop nu har vi styrket vores relationer til Kina, som er en central aktør for fremtidens arkitektur og byggeri, og aftalen giver gunstige muligheder for tættere netværk, konferencer, uddannelsesrejser og eksportfremstød, vurderer Mikkel Kragh, der kom til DAC i foråret efter 16 år i udenlandske virksomheder.

Aftalen med China Building Centre omfatter i skrivende stund fem områder, som de to parter forpligtiger sig til at samarbejde om:

1) Globale konferencer
2) Internationale netværk og B2B matchmaking
3) Videndeling
4) Publikation
5) Kurser og uddannelser
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095