23948sdkhjf
>

Ny partner og nyt kontor hos Kullegaard

Stigende efterspørgsel får arkitektfirmaet til at etablere sig i København og udvide partnerkredsen.
Med virkning fra august 2015 er Kasper Kullegaard indtrådt som partner i Kullegaard A/S, som dermed udvider partnerkredsen fra fire til fem.

- Vi er af den overbevisning, at Kasper vil bidrage med at udleve vores strategiske visioner, styrke den arkitektoniske profil og være med til at fastholde et stærkt ledelsesmæssigt fundament. Samtidig har vi fået en klar struktur for, hvordan vi mest hensigtsmæssigt håndterer partnerskaber i Kullegaard, så det sikrer virksomheden bedst muligt på langt sigt, siger direktør Thomas Kulle.

Kasper er uddannet tømrer, bygningskonstruktør og arkitekt. Han har arbejdet i Kullegaard i tre år og siddet i virksomhedens bestyrelse siden 2006.

Læs også: Vejleentreprenør vinder 43 bæredygtige boliger i fynsk dalstrøg

Sideløbende med udvidelsen af partnerkredsen har Kullegaard valgt at supplere hovedkontoret i Holbæk med et nyt kontor på Trekronergade i Valby for at imødekomme en stigende efterspørgsel omkring Storkøbenhavn.

Læs også: Bæredygtigt tvist i Helsinges nye bydel

- Et kontor i København er med til at sikre den nødvendige organisatoriske udvikling, som er et vigtigt led i vores strategiske plan for de kommende år, siger direktør Thomas Kullegaard.

Som led i etableringen af det nye kontor flyttes syv medarbejdere fra Holbæk til København, og Kullegaard er samtidig på udkig efter mere end en håndfuld nye medarbejdere til at styrke bemandingen op de to adresser. Til daglig vil Kasper Kullegaard fungere som partnerrepræsentant i København, mens Niels Chr. Dam er udnævnt til afdelingsleder.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11