23948sdkhjf

Ny direktør på DTU Byg

Niels-Jørgen Aagaard afløser Michael Faber som chef for DTU's institut for byggeforskning.
Efter mere end 10 år hos Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet, senest som forskningschef, tiltræder Niels-Jørgen Aagaard den 1. november som institutdirektør på DTU Byg.

Den 59-årige civilingeniør i husbygning og ph.d. i strukturel optimering af bygninger afløser Michael Faber, der har stået i spidsen for instituttet siden starten af 2011.

- Niels-Jørgen Aagaard er en særdeles erfaren leder med stor faglig ekspertise inden for byggeri og byggeprocesser. Han har gjort et stort arbejde med forskningsledelse, styrkelse af det tekniske fælleseje i byggeriet samt offentlig myndighedsrådgivning, og han har oven i købet en del undervisningserfaring, siger rektor Anders Bjarklev.

Udover sin karriere hos Statens Byggeforskningsinstitut har Niels-Jørgen Aagaard 20 år bag sig i rådgivningsfirmaet Cowi, hvor han bestred poster som projektleder, udviklingschef og videnledelseschef.

Siden 2004 har han blandt andet virket som ekstern lektor på kurset "Optimering, ressourcer og miljø" ved DTU Byg. På grund af sin viden om emner som byggeteknik, sikkerhed og klimatilpasning har han også indtaget rollen som ekspert i forskellige råd og nævn, både i dansk og europæisk sammenhæng.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094