23948sdkhjf

Holmsø Huset efterlader økonomisk morads

Holmsø Huset blev i december erklæret konkurs. Selskabsværdien er nu faldet med mere end 236 mio. kr. på trekvart år ,og situationen for virksomhedens kreditorer ser værre ud end først antaget.
Ved firmaets konkurs blev kreditorerne præsenteret for et udkast til regnskab for 2006/2007, der afslørede, at virksomheden i perioden havde tabt 40 mio. kr., men at selskabet stadig havde en egenkapital på 53 mio. kr.

Nu viser nye tal, at kreditorernes samlede tab løber op i et trecifret millionbeløb.

Holmsø Huset og Holmsø Holding rummer negative værdier på henholdsvis 236 mio. kr. og 150 mio. kr. Det oplyser Nordjyske.dk

Kurator Troels Tuxen oplyser dog, at de to beløb ikke kan lægges sammen, men at den samlede gæld overstiger 236 mio. kr. Samtidig tilføjer han, at det ikke er usædvanligt, at en gæld vokser under en konkurs.

- Dels led selskabet yderligere tab i perioden fra redningsforsøget og frem til konkursen og endnu vigtigere, værdien af et firmas aktiver falder altid i forbindelse med en konkurs. Endelig udløser en konkurs altid nye krav såsom omkostninger forbundet med boopgørelsen, siger Troels Tuxen.

Undervejs i behandlingen af konkursboet er Troels Tuxen stødt på omstødelige forhold, der nu undersøges.

Kilde: Nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125