23948sdkhjf

Hørsholm Idrætspark er dyrere end ventet

De afsatte millioner til opgradering af sportsanlægget slår ikke til.
De 34 millioner kroner, der er afsat til at opgradere Hørsholm Idrætspark, viser sig nu at være for lidt. Det forventes, at projektet bliver tre millioner kroner dyrere end først antaget, skriver det sjællandske nyhedsmedie, sn.dk.

- Der er sket det, at priserne har ændret sig, fra vi fik tilbuddet, og til det nu skal effektueres. Priserne har ændret sig på materialer og håndværkerudgifter, hvilket er rigtig godt for samfundet, men knap så godt for os i denne her situation, siger Nadja Maria Hageskov (K), formand for sport-, fritid- og kulturudvalget i Hørsholm Kommune, ifølge sn.dk.

Det betyder også, at entreprisekontrakterne i øjeblikket tilbageholdes, da der: »ikke er budget til at kunne gennemføre opgraderingen af skøjtehallen,« som det fremgår af dagsordenen til udvalgets kommende møde.

På det næste sport-, fritid- og kulturudvalgsmøde i kommunen skal udvalget tage stilling til, hvad der skal ske med projektet, og administrationen har beskrevet to scenarier: Enten skal man politisk finde viljen og pengene til at poste de tre millioner kroner ekstra i projektet, eller også er man nødt til at prioritere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11