23948sdkhjf

Ny dansk facade-foldedør

I sin grundkonstruktion er facade-foldedøren ikke et nyt produkt. Men et helt nyt funktionelt, energirigtigt og patenteret design fra Lacoya A/S har skabt et produkt med helt unikke kvalitative egenskaber.
Luk lys, natur og fuglekvidder ind i stuen og soveværelset. Eller gør indekøkkenet til et "udekøkken" på få sekunder.

I sin grundkonstruktion er facade-foldedøren ikke et nyt produkt. Men et helt nyt funktionelt, energirigtigt og patenteret design fra Lacoya A/S har skabt et produkt med helt unikke kvalitative egenskaber.

Individuelle løsninger til alle former for byggeri
Facade-foldedøren kan med op til 6m spændvidde, anvendes i alle typer byggeri, hvor man ønsker at lukke lys og natur ind i rummet. F.eks. privat-, etage-, erhvervs- og institutionsbyggeri. I forhold til traditionelle skydedøre, adskiller facade-foldedøren sig ved at åbningsarealet er hele 90% i stedet for ca. 45%. Døren tilpasses hvert enkelt projekt og produceres i individuelle mål på Lacoyas højteknologiske fabrik ved Langeskov på Fyn.

Fordele, der er til at se og føle på
Dørens isoleringsevne er i top og lever op til fremtidens krav. Med dobbelt tætning i karm, 3-dobbelt tætning mellem dørrammerne og anvendelse af 3-lags glas opnås en U-værdi på 1.1. Facade-foldedøren tilbydes i 3 forskellige FSC-godkendte træsorter, herunder Accoya, som er en helt ny generation af træ, der er stærkere end både teak og mahogni.

I hele konstruktionen er der lagt meget vægt på styrke, holdbarhed og finish. Kraftige hængsler og beslag i rustfrit stål og en flot overfladefinish taler sit tydelige sprog. Den tophængte og -styrede dør glider let og ubesværet og er derfor meget nem at åbne og lukke. Topstyringen gør det let at rengøre overgangen mellem gulv og dørens bundstykke. Facadefoldedøren tilbydes naturligvis også med effektiv indbrudssikring.

Direkte til tømrermestre og entreprenører
Facade-foldedøren tilbydes udelukkende gennem tømrermestre og entreprenørvirksomheder. Lacoya står klar med rådgivning i projekteringsfasen og vejledning om montering af facadefoldedøren.

Kilde: Lacoya A/S - www.lacoya.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094