23948sdkhjf

Omdanner 24.200 m² kontor til boliger

Med en investering på over en milliard kroner har Gefion Group købt fem københavnske kontorejendomme. De skal nu indrettes til lejligheder.
Mange københavnske kontorejendomme står tomme, og hos Gefion Group satser man på at udnytte denne situation til at imødegå det akutte behov for boliger i hovedstadsområdet.

Ejendomsudvikleren har således købt fem kontorejendomme, som nu skal konverteres til boliger. Projektværdien udgør mere end 1,1 milliarder kroner.

- Ejendommene til konvertering findes fortrinsvis i centrum og brokvartererne i takt med, at deres hidtidige brugere forlader dem, fortæller udviklingsdirektør Henrik Nissen.

Det seneste køb er en ejendom på hjørnet af Stockholmsgade og Dag Hammarskjölds Allé, som tidligere husede Øster Borgerdyd Gymnasium. Ejendommen på 3.341 etagemeter ved Østerport Station skal bygges om og udbydes som ejerlejligheder.

Derudover drejer det sig om en ejendom i Rosenvængets Alle i København Ø. med 2.500 etagemeter, Upsalagade i København Ø. med 3.200 etagemeter, Amager Strandvej, København S. med 9.000 etagemeter og Nørre Farimagsgade i København K. med 6.000 etagemeter.

Ikke svært at finde investorer
Gefion Group har igennem de seneste to år fokuseret på denne type projekter. Siden starten er fem ejendomme udviklet og solgt som ejerlejlighedsprojekter.

- Vi har flere spændende projekter i pipelinen, siger Henrik Nissen.

Han mener, at de hidtidige projekter viser, at Gefion Group har styr på processerne og kan afslutte projekterne med et godt afkast.

Det er også grunden til, at virksomheden ikke har haft svært ved at få investorerne til at skyde penge ind i de nye projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094