23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri søger nye partnere

Konsortiesamarbejder giver bedre gennemslagskraft, lyder det fra det jyske byggefirma.
En ambitiøs vækststrategi og ønsket om at styrke sin konkurrenceevne har sat konsortier på dagsordenen hos Dansk Halbyggeri A/S.

Derfor er virksomheden nu på udkig efter flere samarbejdspartnere til opgaver i Jylland og på Fyn – en strategi som skal føre til økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig vækst for de implicerede parter.

- Konsortier kan for vores vedkommende være nøglen til attraktive kontrakter, som vi ikke ellers ville have fået. Derfor vil vi gerne etablere flere konsortier med ambitiøse samarbejdspartnere til opgaver på Jylland og Fyn, siger administrerende direktør, Mogens Laustsen.

Succesfuldt sjællandsk samarbejde
Interessen for at gå med i konsortier blev vakt i forbindelse med et vækstforløb hos Væksthus Midtjylland.

Forløbet blev startskuddet til et samarbejde med Vesti Olsen & Hansen A/S på Sjælland, som udfører jord, støbe og kloakarbejde. Konsortiet har netop skrevet kontrakt på ny idrætshal ved Energi Center Voldparken i Brønshøj – et byggeri til 40 millioner kroner.

Valget om at indgå i et konsortiesamarbejde er en strategisk beslutning fra begge virksomheder for at kunne byde på større projekter, og dermed skabe økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig vækst.

- Vi har fået mange flere muligheder for at byde på projekter med velkvalificerede teams, der har de rette kompetencer. Vi tror på, at konsortiesamarbejder vinder frem på et konkurrencepræget marked, og fordi projekter bliver mere komplekse, siger Mogens Laustsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112