23948sdkhjf

300 fejrede fynsk ingeniørfirma

Energiministeren var blandt de godt 300 gæster, da OBH-Gruppen fredag fejrede 50-års jubilæum.
Der var proppet i den store hall på OBH-Gruppens hovedkontor i Odense i fredags.

Omkring 300 af virksomhedens samarbejdspartnere og forretningsforbindelser havde valgt at bruge en flot sensommerdag på at ønske den fynske ingeniørvirksomhed tillykke med sit 50 års jubilæum.

- Den billigste energi er den energi, vi ikke bruger. Der er et enormt potentiale for at energirenovere de mange aldrende bygninger, som vi har i Danmark, sagde klima-, forsynings- og energiminister, Lars Christian Lilleholt (V), i sin tale.

Han benyttede lejligheden til at fremhæve OBH-Gruppen for sin evne til at følge med tiden og tage højde for kundernes behov – også når kundernes behov ændrer sig.

Og så bemærkede ministeren med et glimt i øjet, at 1965 er en god årgang, idet han selv er født samme år.

- Det er virksomheder som denne, som der er brug for, sagde ministeren, inden han ønskede længe leve med tre hurraer.

På talerstolen var også direktør Henrik Garver fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI).

- Det er ikke mange virksomheder, der har 50 år på bagen. I har tilpasset jer forandringer i de sidste 50 år – det kan i også gøre de næste 50 år, sagde Henrik Garver.

Han lagde specielt vægt på, at der mangler ingeniører, og at det er en af branchens største udfordringer. Det er en udfordring, som OBH-Gruppen også oplever, og Henrik Garver gav udtryk for, at han var imponeret over OBH-Gruppens initiativ med Danmarks største jobannonce hængende på facaden af virksomheden.

Administrerende direktør, Børge Danielsen, erkendte, at finanskrisen havde været hård ved OBH-Gruppen, men han kunne samtidig glæde sig over, at virksomheden igen er på rette vej. Ifølge direktøren tegner 2015 til at blive et rigtigt godt år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094