23948sdkhjf

Oprydningen efter Danbetons konkurs indstilles

Fairbo A/S, der skulle rydde op efter Danbetons konkurs, har nu valgt at indstille aktiviteterne med tab. Indehaver af Kroers Tømmerhandel og manden bag Fairbo forventer nu, at Debeton-mareridtet er slut.
Danbetons konkurs i 2006 bliver ved med at trække økonomiske dårligdomme efter sig.

Flemming Kroer og Kroers Tømmerhandel har netop nu besluttet at indstille aktiviteten i Fairbo med tab. Fairbo A/S var ellers indsat til at rydde op efter Danbeton og færdiggøre 500 boliger over hele landet, for at reducere Kroers Tømmerhandels tab i forbindelse med konkursen.

- Vi er stort set færdige og har sagt mandskabet op. Det har aldrig været meningen, at vi skulle drive entreprenørvirksomhed. Derfor lukker vi firmaet nu, siger direktør og ejer af Kroers Tømmerhandel Flemming Kroer.

Fairbo har indtil videre færdiggjort 454 boliger, mens 32 boliger i Faaborg er næsten færdige.

Flemming Kroer fortæller til Fyens Stiftstidende, at mange af Fairbos byggeopgaver er færdiggjort med tab. Samlet set belastede konkursen fra Danbeton Kroers Tømmerhandels regnskab for 2006 med et to-cifret millionbeløb. Med afviklingen af Fairbos aktiviteter forventer Flemming Kroer, at tavlen er vasket helt ren i forhold til Danbetons konkurs.

Kilde: Fyens Stifstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094