23948sdkhjf

Greve-entreprenør forventer 2015-overskud på 25 millioner

LM Byg har lukket første halvår med rekord i både omsætning, overskud og ordrebeholdning.
En omsætning der nærmer sig en kvart milliard, en ordrebeholdning på over en halv milliard kroner og et tocifret millionoverskud til bundlinjen.

Det er status for LM Byg A/S halvvejs gennem et 2015, der tegner til at blive et nyt rekordår for entreprenørvirksomheden med speciale i råhusbyggeri.

LM Byg har konstant præsteret sorte tal siden etableringen i 1972, og med afsæt i sit til dato bedste halvårsregnskab forventer indehaver og administrerende direktør Carsten Mindegaard et samlet -2015-resultat på 25 millioner kroner.

- Vi vil være de bedste, og vi er stolte over at komme stærkt i mål som en af branchens mest lønsomme og succesrige virksomheder. Men samtidig ved vi, at der altid er plads til at blive lidt bedre, siger han.

LM Byg beskæftiger i dag 150 medarbejdere og har henover sommeren blandt andet igangsat byggeriet af Bostedet Lundebo i Dianalund og afleveret et nyt parkeringshus ved Rigshospitalet. Sideløbende er virksomheden på vej til at afslutte den store råhusentreprise på det nye superfængsel på Falster.

Den velpolstrede ordrebog omfatter desuden råhusentreprisen på et nyt stort Novo-byggeri samt byggeriet af råhuset til 430 nye boliger for Skanska i Øresund Strandpark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.192