23948sdkhjf

Tidligere IBI-direktører genoptager samarbejdet

Morten Lykke og Finn Birkjær Nielsen har tidligere kørt ledelsesmæssigt parløb. Nu har de genoptaget samarbejdet hos udviklingsvirksomheden Innovater.
I midten af 00’erne udgjorde Morten Lykke og Finn Birkjær Nielsen halvdelen af ledelsen i Ikast Byggeindustri A/S (IBI), hvor Morten Lykke var direktør med ansvar for udvikling, mens Finn Birkjær var administrerende direktør.

Et par år efter salget af IBI til Sjælsø Gruppen i 2006 skiltes deres veje. Morten Lykke var med i opstarten af Innovater, hvor han i dag er hovedaktionær, mens Finn Birkjær har siddet som direktør og hovedaktionær i Ejendomsselskabet Søbyen, der udvikler boliger i Skanderborg, og de sidste par år som partner i udviklingsselskabet IBI Group.

Med virkning fra den 1. oktober 2015 har de genoptaget samarbejdet, idet 57-årige Finn Birkjær Nielsen er ansat som direktør i Innovater med ansvar for økonomi og jura:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at få Finn Birkjær ind i ledelsen af Innovater, hvor hans erfaringer og kompetencer vil være værdifulde og bidragsgivende i forbindelse med vores vækst, siger Morten Lykke.

Flere og størreprojekter
Innovater er inde i en positiv udvikling og beskæftiger i dag 19 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og i København.

Virksomheden har haft succes med udvikling af ejendomsprojekter til den danske dagligvarebranche, men projekterne er blevet større og mere komplekse, og derfor har det været nødvendigt at styrke ledelsen.

- I de sidste to år er der kommet flere projekter, hvor dagligvarebutikkerne er kombineret med boliger, og derfor har opgaverne ændret sig, både i størrelse og i kompleksitet, siger Morten Lykke.

Finn Birkjær Nielsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet hos Innovater, hvor han vil udgøre direktionen sammen med Morten Lykke samt Rene Holst, der er ansvarlig for udvikling.

- Jeg har haft lyst til at arbejde i en organisation med alle kompetencer tilgængelige blandt kolleger og til at være en del af et sådant fællesskab. Det fællesskab var meget stærkt i det gamle IBI, og jeg genkender Mortens evne til at skabe det, også her i Innovater, siger Finn Birkjær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.226