23948sdkhjf

Sådan bygger du med BIM

MT Højgaard har samlet sine erfaringer i en praktisk guide til BIM i bygge- og anlægsprojekter.
I en ny bog om Building Information Modeling (BIM) får du input til det effektive digitale samarbejde mellem parterne i og omkring et bygge- eller anlægsprojekt.

Bogen, der har titlen ”En praktisk guide til BIM i bygge- og anlægsprojekter”, er tænkt som en guide til et effektivt samarbejde omkring BIM på et projekt.

- Vores erfaringer i MT Højgaard med at anvende BIM viser, at vi opnår de bedste resultater, når BIM tænkes ind i hele den kontekst, som projektet indgår i. Derfor finder vi det naturligt at betragte BIM-samarbejdet vedrørende byggeri og anlæg i en sammenhæng, hvor der ikke kun tænkes i bygge- og anlægsprocesser, men også indregnes flest mulige fremtidige brugsscenarier, skriver MT Højgaard i en pressemeddelelse.

Bogen giver input til den tidlige rammesætning for det effektive digitale samarbejde mellem alle parter i og omkring et projekt, hvilket er forudsætningen for at tænke konteksten for bygge- eller anlægsprojektet ind i modellen.

Bogen kan også benyttes som et opslagsværk om praktisk anvendelse af BIM på bygge- og anlægsprojekter samt i faglige BIM-miljøer omkring BIM-koordinatorer og studerende.

Find og download bogen: En praktisk guide til BIM i bygge- og anlægsprojekter

Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171