23948sdkhjf

Dana Lim vil hjælpe danske gulvlæggere

Salget af gulvlim i Danmark steg med knap fem procent fra 2005 til 2007. Tal fra Gulvbranchens Organisationer viser, at der blev solgt 1.254.600 liter i 2005 mod 1.273.200 liter i 2007. Det er en udvikling, som virksomheden Dana Lim med hovedkontor i Køge vil gøre sit for at øge. Derfor satser Dana Lim på at forbedre sin samhandel med gulvbranchens mange aktører. Først og fremmest gulvlæggerne.
Dana Lim satser på at forbedre sin samhandel med gulvbranchens aktører - især gulvlæggerne.

- For en gulvlægger gælder det naturligvis om at montere et gulv i præcis den kvalitet, som kunderne ønsker det. Jo hurtigere og sikrere, han kan gøre dette, desto bedre vil hans økonomi være. Vi har limprodukter, der kan hjælpe enhver gulvlægger til at blive mere effektiv, siger salgschef Jens Rasmussen, Dana Lim.

Dana Lim har i 2008 investeret i at udvikle sit produktsortiment for gulvlim, som er et område danske arkitekter og bygherrer har mere og mere fokus på. Hurtig påføring af lim har nemlig betydning for økonomien i et byggeri, ligesom anvendelse af lim uden opløsningsmidler har betydning for indeklimaet.

Udover at Dana Lim tilbyder et bredt program af limprodukter til trægulve, linoleum og tæpper har virksomheden udvidet sin organisation med to gulveksperter, der skal styrke virksomhedens dialog med gulvlæggere og –grossister over hele landet. På hovedkontoret udvikler en kemiingeniør med speciale i gulvlim løbende nye produkter til branchen. Især til kunder som har særlige ønsker til fx limens hærdningstider og styrke.

- Gulvlim er ikke et produkt, som den enkelte forbruger bemærker i det daglige, men korrekt anvendelse af lim har stor betydning for både indeklima og lydforhold i det enkelte lokale, siger Jens Rasmussen.

Korrekt montering af gulve med lim uden oplysningsmidler påvirker arbejdsmiljøet positivt. Desuden påvirker det et rums akutstik, om et parketgulv er limet direkte på det underliggende betongulv. Er gulvet limet helt fast med en speciallim, vil støjniveauet blive mærkbart lavere, når folk går omkring i rummet, end hvis gulvet var monteret uden at hvert bræt var limet fast.

Dana Lim sender sine to gulveksperter på turné rundt til gulvlæggerne i Danmark i løbet af 2008.



Kilde: Dana Lim

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08