23948sdkhjf

Vækst lokker rådgivere til hovedstaden

Den jyske rådgivende ingeniørvirksomhed Hundsbæk &Henriksen A/S åbner Københavnerkontor med plads til 20 nye medarbejdere
Antallet af opgaver, og ønsket om at være tættere på kunderne, får den rådgivende ingeniørvirksomhed, Hundsbæk & Henriksen A/S, til at åbne kontor i Herlev ved København.

Hundsbæk & Henriksen er med sine 50 medarbejdere på hovedkontoret i Vejle, og afdelingskontorer i Billund og Horsens, et af provinsens største privatejede rådgivende ingeniørfirmaer.

Tættere på kunderne
Etableringen i den centralt placerede Københavner-forstad sker med udvidelser af medarbejderstaben i tankerne - og på baggrund i en kraftig vækst i antallet af opgaver i Hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland.

- Det er også et udtryk for et ønske om at være tættere på kunderne og være en naturlig sparringspartner. Når du rådgiver, er du naturligvis skarp på det teknologiske felt, men det er også vigtigt, at du forstår den kontekst, dine kunder bevæger sig i, og det opnår du bedst i tæt samarbejde og i den gode relation med kunden, siger Michael Vedel, der, som regionsdirektør og medejer, skal stå i spidsen for Hundsbæk & Henriksen A/S på Sjælland.

Michael Vedel kom til Hundsbæk & Henriksen fra ledende stillinger i blandt andet Rambøll og Balslev.

Det sjællandske afdelingskontor får adresse på Hørkær i Herlev, og får fra begyndelsen fem medarbejdere.

Følges forretningsplanen, vil selskabet have 20 medarbejdere om fem år, håber Michael Vedel, som understreger, at placeringen i Herlev er valgt ud fra et logistisk synspunkt. Det er let at komme både til og fra, uanset om opgaverne er på Sjælland eller i Hovedstaden, lyder det fra virksomheden.

Alsidige projekter
Opgaverne på Sjælland har hidtil været løst fra hovedkontoret i Vejle.

Det har været projekter i Københavns Lufthavn, renovering af friluftsbade og svømmehaller i Egedal, Stenløse, Glostrup og Holbæk kommuner, og ombygning af idrætsanlæg og af Københavns Bymuseum på Vesterbro.

Firmaet står blandt andet for projekteringen af det godt 23.000 kvm store bolig- og erhvervsprojekt Havneøen i Vejle.

Samtidig er firmaet bygherrerådgiver og tilsynsførende på opførelsen af Kirk Kapitals nye hovedkontor i Vejle Havn. Kontoret er tegnet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109