23948sdkhjf

Dan-Element fordobler årsresultat

Årsregnskabet for 14/15 giver Dan-Element A/S et ”fornuftigt år” - sagt på jysk
Det seneste årsregnskab fra betonelementproducenten Dan-Element A/S viser en fordobling af resultatet for regnskabsåret 14/15 i forhold til 13/14 fra 3,4 mio. kroner til 7 mio. kroner.

- Sagt på godt jysk, ser det fornuftigt ud, siger direktør i Dan-Element A/S Mads Sørensen til Licitationen – Byggeriets Dagblad og fortsætter:

- Vi har stor ydmyghed over for det resultat, vi har præsteret, men er også stolte. Det er et resultat af godt arbejde af hele virksomheden, og så er det et resultat af et godt samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere, siger han.

Stabil medarbejderstyrke
Dan-Elements væsentligste aktiviteter har i lighed med tidligere år bestået i produktion og afsætning af betonelementer.

Den gennemsnitlige medarbejderstab har igennem de seneste to år ligget på 67 ansatte, en enkelt mere end i regnskabsåret 12/13.

Ifølge Mads Sørensen er det i høj grad en fast medarbejderstab, der bidrager til virksomhedens fortsatte vækst og i høj grad deres fortjeneste, når det går godt.

- Vi har en meget stabil medarbejderstyrke. Det gør, at det bliver en stabil arbejdsplads og rart at være her. Derfor har vi også kunnet holde på vores medarbejdere, og derfor har vi også formået at kunne løbe med samme hastighed, samtidig med, at vi er mere effektive og stadig mere produktive. Folkene har generelt gjort det bedre, siger Mads Sørensen.

”Vi er forsigtige jyder”
Af årsrapporten fremgår det, at ”selskabet forventer at kunne fastholde omsætningsniveau og indtjening i 2015/16”.

Hermed kunne læseren foranlediges til at tro, at Dan-Element forventer endnu en fordobling af årsregnskabet, men det afviser Mads Sørensen.

- Vi er forsigtige jyder, så vi forventer, at regnskabsåret 15/16 kommer til at ligne regnskabsåret 14/15. Vi er en virksomhed, der bygger på gamle dyder som rettidig omhu, og vi tror på det lange seje træk og på stabilitet. Vi følger vores egen investeringsstrategi, det har vi gjort igennem alle år, og det bliver vi ved med, og så kan vi forhåbentligt også præstere lige så godt til næste år også, siger Mads Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094