23948sdkhjf

GK ansætter kvalitetschef

Hans Kristian Grabau er ansat i en nyoprettet stilling som kvalitetschef i GK Danmark.
Med udgangspunkt fra Aarhus kontoret får Hans Kristian i tæt samarbejde med ledelsen til opgave at udvikle rammerne for kvalitet, arbejdsmetoder og værktøjer til understøtning af kvalitetssikring. Endvidere skal han bistå med at kvalitetssikre både tilbud og projekter og på den måde bidrage med vigtig sparring til projektledere og afdelingschefer.

- Dette skal bidrage til at vi i GK Danmark kommer bedre fra start på projekterne og bedre gennem hele projektforløbet, således at vi får skabt en større værdi til kunderne og GK, skriver GK Danmark i en pressemeddelelse.

Hans Kristian er 50 år og uddannet teknikumingeniør, Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Brøndum, hvor han har haft ansvaret for større entrepriseprojekter indenfor ventilation og flerfaglige entrepriser i Aarhus. Før det var han ansat en længere årrække i Glenco som projektleder og afdelingschef, samt en kort periode i Ventilationsgruppen. Hans Kristian har således mange års erfaring med projektledelse, tekniske installationer, teknikentrepriser og kvalitetskontrol.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125