23948sdkhjf

Pharma Nord kræver millionerstatning af Niras

Striden om et betondæk på en fabrik hos medicinalfirmaet Pharma Nord i Vojens trækkes nu yderligere i langdrag. Pharma Nords rådgiver Niras har ønsket at udsætte afgørelsen på striden med syv måneder. Erstatningskravet fra Pharma Nord overskrider angiveligt Niras’ egenkapital.
En tvist om et betondæks bæreevne i en nyopført fabriksbygning hos Phama Nord i Vojens giver rådgiveren Niras et erstatningskrav på over 60 mio. kr.

I sidste uge valgte Niras at skyde voldgiftsagen med syv måneder. Denne udsættelse af sagen falder ikke i god jord hos Pharma Nord.

- For os at se er udskydelsen af voldgiftssagen ren og skær forhalingstaktik. Hverken Niras eller Pharma Nord vinder noget ved at trække denne sag i langdrag, men vi er taget som gidsler, fordi Niras er uenige med den uvildige vurdering fra skønsmanden, erklærer Pharma Nords administrerende direktør, Eli Wallin.

Niras’ adm. direktør Carsten Toft Boesen afviser beskyldningen og siger, at man har bedt om udsættelse, da man ikke føler, at sagen er ordentligt belyst.

Striden har indtil nu kørt i tre år og har forhalet byggeriet af den nye fabriksbygning væsentligt.

Læs mere striden mellem Niras og Pharma Nord

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11