23948sdkhjf

Rekordoverskud hos Årstiderne Arkitekter

Arkitektvirksomheden fejrer sit 30 års-jubilæum ved at trumfe sidste års rekordresultat.
Kalenderåret 2015 er flere måder på et særligt år for Årstiderne Arkitekter, som både har fejret virksomhedens 30 års jubilæum samt direktør Torben Klausens 50 års fødselsdag i år.

Nu kan endnu en fjer stikkes i hatten, da arkitektvirksomheden netop har præsenteret tallene for regnskabsåret 2014/15, som byder på det største overskud i virksomhedens historie.

- I arkitektdelen er vi vokset lige så stærkt på toplinjen, som vi regnede med, mens der er tale om en mere flad udvikling på bundlinjen. Det skyldes, at vi er vokset kraftigt i København, for det koster selvfølgelig på effektiviteten at køre 40 nye medarbejdere ind, siger adm. direktør Torben Klausen til Building Supply om udviklingen.

Løber ikke efter hvad som helst
Årstiderne Arkitekter henter langt størstedelen af omsætningen på klassisk arkitektvirksomhed, men også virksomhedens andet ben – i form af den digitale rådgivningsvirksomhed Eseebase – melder sig nu på banen med en vækst i omsætningen på over 60 procent i løbet af det seneste regnskabsår.

Udviklingen glæder Torben Klausen, som samtidig ser successen med Eseebase som et bevis på, at der stadig ligger gevinster og venter på arkitektvirksomhederne, hvis de tør fokusere opgaveindtaget samt tænke uden om de klassiske dyder.

- Vi løber ikke efter hvad som helst længere, og vi er blevet bedre til at styre processerne. Det betyder også, at vi går på jagt i andre dele af værdikæden, hvilket Eseebase er et godt eksempel på, siger Torben Klausen.

Han forventer, at omsætningen fortsætter med at stige i det indeværende regnskabsår, mens en række investeringer i både personale og produktudvikling formentlig kommer til at tage toppe af indtjeningsvæksten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142