23948sdkhjf

El-Team Vest i markant havnehus i Aarhus

Z-Huset bliver et nyt markant boligbyggeri i Aarhus Ø, og El-Team Vest fra Horsens skal blandt andet lave brandsikring.
Det østjyske installatørfirma El-Team Vest, som er hjemhørende i Horsens, skal ordne installationerne i det markante boligbyggeri Z-Huset, som opføres på havnen i Aarhus. I den nye bydel, Aarhus Ø.

Z-Huset bliver bygget på området, der hedder Pier 4, og det vil skråne ned mod den gamle lystbådehavn og have udsigt mod Aarhusbugten mod syd og mod Riis Skov mod nord.

Byggeriet, som allerede er i gang, foregår i tre etaper og rummer ca. 24.000 etagemeter til bolig og erhverv. Første og anden etape er skudt i gang og indeholder 12.000 m2 boliger og 3.500 m2 erhverv. De første to etaper forventes indflytningsklar i starten af 2017.

I El-entreprisen indgår der bl.a en meget spændende og udfordrende opgave omkring løsningen, af hele brandinstallationsdelen. Den indeholder et meget kompleks ABA og varslings-system, som skal skabe sikkerhed for beboerne. Derudover bliver der lavet omfattende flugtvejsbelysning der omfatter belysning af gulvarealer i flugtvejenej under brand eller lignende.

Som direktør Søren Jokimsen fra El-Team Vest udtrykker det,

- Så det er godt vi har løst denne type opgave mange gange før, siger direktør Søren Jokimsen om opgaven, som venter El-Team Vest.

- Vi begyndte arbejdet i uge 43 med tre mand beskæftiget, men vil i løbet af kort tid have sat yderligere tre mand på projektet. Den første del omfatter to p-kældre samt den første etape af boligerne, som skal stå færdig i juli 2016. En spændende opgave der kræver professionel styring og dygtige medarbejdere.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156