23948sdkhjf

Fra grimt til smukt tag

Trænger dit gamle tag med stål eller fibercement til udskiftning, og drømmer du samtidig om et rigtigt tag med enten tegl- eller betontagsten, så er der godt nyt fra nordens største leverandør af tagmaterialer Monier.
Helt gratis, nemt og trygt
Med Moniers nye service ”fra let til tungt tag” kan du nemt og hurtigt få afgjort, om din tagkonstruktion kan bære et tungt tag. Du får helt gratis en professionel ingeniørberegning og Monier tager ansvaret for, at dit nye tag er holdbart og sikkert. Tagpap, skifer, fibercement og ståltagplader er betydeligt lettere end tegl- og betontagsten, så det er et spørgsmål om tagkonstruktionen kan holde til den forøgede vægt.

Download et oplysningsskema og du er godt på vej…
www.monier.dk kan du downloade et oplysningsskema, der skal udfyldes, så vi kan beregne om din tagkonstruktion kan bære et nyt tag med enten tegl- eller betontagsten. Du kan med fordel få en håndværker til at hjælpe med at udfylde oplysningsskemaet, der efterfølgende skal afleveres hos den lokale tømmerhandel.

Lad dig inspirere
At få et nyt tag handler ikke blot om tørre tal, det er også spændende! Du skal nemlig vælge tagsten til dit nye tag. Inspiration kan du hente på vores hjemmeside og hos din lokale tømmerhandel, hvor du på tætteste hold kan opleve Moniers store og varierede udvalg.

Du bestemmer selv tempoet
Kort tid efter, at oplysningsskemaet er afleveret modtager du:

● En gratis ingeniørberegning, der klart afgør om din tagkonstruktion kan bære et tungere tagmateriale
● Den nødvendige dokumentation vedr. dit kommende tagprojekt, bl.a. beskrivelse af eventuelle forstærkninger
● Tilbud på en komplet tagpakke

Kort og godt alle de informationer, som du skal bruge på vejen mod drømmetaget. Du bestemmer naturligvis helt selv, om og hvornår du ønsker at igangsætte dit tagprojekt!

Prikken over i’et
Med Moniers service ”fra let til tungt tag” får du hurtigt, nemt og helt gratis et professionelt bud på et nyt tag. Der er med andre ord ikke langt fra et grimt og udtjent tag til et smukt og sikkert tag, der fremstår som ”kronen” på din bolig.

Du kan læse meget mere om Monier og de mange forskellige tagløsninger i både tegl og beton på www.monier.dk

Kilde: Monier - www.monier.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078