23948sdkhjf

JFP har 1.900 boliger i ordrebogen

Heraf skal over 1.000 opføres i hovedstadsområdet, hvor flere store projekter er føjet til ordrebogen.
Der er for alvor gang i boligbyggeriet igen, og optimismen har for alvor indfundet sig hos Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP).

Den midtjyske entreprenørvirksomhed har over 1.900 boliger i ordrebogen, og særligt afdelingen i København får meget at se til i den kommende tid. Flere større byggerier er vundet i IrmaByen i Rødovre, den nye bydel ved Grønttorvet i Valby og på Eksercerpladsen på Amager.

Desuden har JFP netop afleveret første etape af boligbyggeriet Valby Maskinfabrik, der opføres for De Forenede Ejendomsselskaber på F. L. Smidts gamle fabriksarealer i Valby.

- Samarbejdet på dette projekt har været så godt, at vi allerede har indgået aftale om yderligere et par byggerier for den samme bygherre. Blandt andet anden etape på Valby Maskinfabrik samt Nimbusparken på Frederiksberg, fortæller direktør Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Første etape består af 36 ejerlejligheder, mens anden etape består af 66 lejligheder, 3.000 m² kontorhus og et fælleshus på 1.500 m².

Og mere er på vej – både i Jylland og på Sjælland.

- Vi mærker bestemt, at boligbyggeriet for alvor buldrer fremad igen, og sammen med vores mange opgaver inden for blandt andet sygehuse og plejeboliger, ser vi en både travl og spændende tid i møde, siger JFP-direktøren.

I IrmaByen i Rødovre er JFP totalentreprenør på "Terrassehaven" med 139 boliger, i alt 12.600 m², som opføres for Elf Development. Byggeriet forventes påbegyndt ultimo 2015 og skal efter planen stå færdigt ultimo 2017.

På Eksercerpladsen på Amager er JFP entreprenør på et 14.500 m² stort byggeri med 260 lejligheder og lokaler til detailhandel. Hertil kommer en parkeringskælder på 2.700 m². Byggeriet forventes påbegyndt ultimo 2015 og skal efter planen stå færdigt ultimo 2017.

I Nimbusparken på Frederiksberg er JFP entreprenør på et 10.600 m² stort byggeri med 145 kollegieværelser og 182 studielejligheder, som opføres for De Forenede Ejendomsselskaber. Byggeriet er indledt og forventes at stå færdigt i foråret 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094