23948sdkhjf

Brdr. Pedersen vil bygge 65 rækkehuse

Troen på markedet er så stor, at Falster-entreprenøren nu igangsætter det første rækkehusprojekt i eget regi siden 2008.
I Ørslev på Sydsjælland er Brdr. Pedersen A/S netop gået i gang med at bygge første etape af et rækkehusprojekt med 65 boliger.

Det er det eneste rækkehusprojekt på Sydsjælland, hvor markedet for nybygning af familiehuse længe har ligget stille, og Falster-entreprenøren trodser dermed al snak om krise i boligmarkedet uden for de store byer.

- Jeg er overbevist om, at vi nok skal få solgt husene, fordi vi klart fornemmer, at der er grøde i markedet. Boligmarkedet er på vej ud af København, hvor det for mange er blevet al for dyrt at bo, siger direktør Martin René Pedersen.

De nye boliger opføres i kvarteret ved Fiskebækgårdsvej i Ørslev. I første omgang bygger Brdr. Pedersen seks rækkehuse, som forventes klar til indflytning i det tidlige forår 2016. De resterende huse vil blive opført, efterhånden som salget skrider frem.

Det er i øvrigt første gang siden 2008, at Brdr. Pedersen tager initiativ til at bygge rækkehuse i eget regi. Ifølge Martin René Pedersen er det et udtryk for, at virksomheden ønsker at være på forkant af udviklingen:

- For os handler det om, at vi klart kan mærke, at der efter en lang periode med tørke på boligmarkedet endelig er kommet mere end en spirende optimisme, siger han.

Der bygges tre forskellige størrelser af boliger med henholdsvis to, tre og fire rum – alle med integreret carport og terrasse på begge sider. Husenes udføres som lavenergiboliger med varmegenvinding og solceller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111