23948sdkhjf

Bygherre annullerer udbud på multihal i Hillerød

Bud over budget fører til annullering af udbud på multihal ved FrederiksborgCenteret i Hillerød. Planen er et nyt udbud hurtigst muligt, oplyser bygherre
Det var egentlig planen, at man skulle have fundet en vinder af totalentreprisekontrakten med en økonomisk ramme på 75 mio. kroner eksklusiv moms på en ny multihal ved FrederiksborgCenteret i Hillerød her i starten af december. Men i stedet er udbuddet nu annulleret.

- De bud, vi fik, levede ikke op til det, vi havde skrevet i udbudsmaterialet, forklarer Carsten Larsen, adm. direktør for FrederiksborgCenteret, der er bygherre på projektet.

Over for Licitationen - Byggeriets Dagblad peger han på, at det blandt andet gælder økonomi.

- Buddene er så langt fra, at de ikke er konditionsmæssige, siger han.

To af fire bød ind
Kun to af de i alt fire prækvalificerede aktører bød på opgaven med at bygge multihallen på i alt cirka 9.500 kvm i tre etager med kælder, som skulle kunne huse godt 3.000 siddende tilskuere og indeholde administration, VIP-faciliteter og et sportsvandrehjem.

Totalentreprisen gik også på en aktivplads foran multihallen og optimering af infrastrukturen mellem multihallen og det øvrige center, som blandt andet rummer konference- og festsal, møde- og grupperum samt svømmehal og haller med plads til eksempelvis håndbold.

- Vi er nu ved at se på, hvordan vi håndterer sagen, oplyser Carsten Larsen og fortæller, at planen er et nyt udbud hurtigst muligt, men at flere ting skal falde på plads først.

Der kigges både på projekt og økonomi, fremhæver han.

- Vi kigger på det hele. Vi er nødt til at tage det hele op til revision, lyder det.

De prækvalificerede
HHM A/S
Dansk Halbyggeri A/S
Gråkjær A/S
C.C. Contractor A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078