23948sdkhjf

Silvan og Stark præsterer svag vækst

DT Group – som blandt andet ejer de to byggevarekæder herhjemme – har fået en tilfredsstillende start på året.
Regnskabsåret 2015/16 er startet fornuftigt for DT Group, som blandt andet driver Silvan og Stark herhjemme. Tal fra første kvartal – der løber fra august til slutningen af oktober i år – viser således, at omsætningen er steget med 1,5 procent i sammenligning med den tilsvarende periode sidste år til et niveau på €692 mio. (5.165 mio. kr.).

- Vi er rimeligt tilfredse med væksten på toplinjen, især hos Beijer, siger CFO Søren Strøm med henvisning til den svenske byggekæde, som består af 74 butikker i nabolandet mod nord.

Mangler stadig direktør
Han fremhæver væksten i både Danmark, Norge og Sverige, mens også Finland så småt viser tegn på bedring. Herhjemme har DT Group blandt andet satset ekspansivt ved at åbne flere butikker i regi af Silvan.

- I løbet af dette regnskabsårs første tre måneder har vi åbnet tre nye Silvan-varehuse i Næstved, Køge og Herlev. På koncernniveau fortsætter vi vores betydelige investeringer i kundeservice og opgraderinger i tråd med vores strategi, siger Søren Strøm, som kan notere sig et driftsresultat for regnskabsårets første kvartal på €33 mio. (246 mio. kr.).

DT Group er fortsat på jagt efter en ny, administrerende direktør, efter Ole Mikael Jensen annoncerede sin tilbagetrækning fra posten i forbindelse med præsentationen af årsregnskabet i slutningen af september.

Foruden Stark (i både Danmark og Filand) samt Silvan og svenske Beijer Byggmaterial står DT Group også bag Neumann Bygg i Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11