23948sdkhjf

Elektrogårdens største overskud i seks år

Sorø-firmaet er blevet bedre til at vælge sine kunder. Derfor er et træls underskud afløst af endnu større overskud.
Installatørfirmaet Elektrogården i Sorø er med et overskud på lidt under én million kroner før skat kommet ud af regnskabsåret 2014/2015 med sit bedste resultat i seks år, og der er sorte tal på bundlinjen igen efter et underskud på en kvart million året før.

Det glæder virksomhedens ejerleder Carsten Hansen. En årsag, han peger på, er at Elektrogården er blevet bedre til at vælge sine kunder.

- Markedet er blevet bedre og især mere aktivt efter sommerferien. En af de store ændringer er, at vi har holdt os ude af de store og tunge entrepriser. De kan være svære at håndtere og tjene penge på, siger han til Building Supply.

I stedet har Elektrogården søgt andre veje. Især mindre projekter som offentlige renoveringer af skoler og kommunale bygninger. Og også en del private virksomhedskunder.

- Og så har vores sikringsmarked været godt. Vi har lavet en del sikringer og overvågningsanlæg med succes, nævner han.

Der er også blevet fokuseret på forskellige omkostninger. Personaleudgifterne er eksempelvis faldet fra 9,2 til 8,3 mio. kr.

- Strategien er at fortsætte de gode takter og holde den gode stil, vi har nu. Vi har ikke planer om at vækste kæmpe stort. Vi vil holde os i det segment, vi er i og bevare den størrelse, vi har.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078