23948sdkhjf

Pro Tec vinduer til Fremtidens boliger i Kolding

Projekt Golfen er Danmarks første etageejendom, der opføres som passivhusbyggeri. PRO TEC leverer vinduer til projektet.
Som passivhus bliver byggeriet et mønsterbyggeri i kampen mod klimaudfordringen, samtidig med at de kommende beboere får store fordele i form af en ekstremt lav energiregning og et ekstraordinært godt indeklima.

Selvom det kan virke paradoksalt, er byggeriet ud over at være klimarigtigt også et luksusbyggeri, hvor der ikke er gået på kompromis med komfort, kvalitet eller funktionalitet for at opnå det lave energiforbrug.

Hidtil har man i Danmark anset det for teknisk umuligt at opføre et byggeri som Golfen med høj komfort og boliger i fire etager som passivhusbyggeri. Men med nutidens avancerede byggematerialer og den seneste teknologi er det nu muligt.

Pro Tec vinduer leverer det prisvindende produkt PRO TEC 7® til projektet. PRO TEC 7® er designet med en meget smal karm-ramme konstruktion og konstruktionen er udført så der ikke optræder kuldebroer i vinduet. Glasfiber Armeret Komposit som anvendes som udvendig klimamembran, et keramisk og meget stærkt materiale, har været med til at sikre en elegant og let konstruktion der modsvarer den skandinaviske design tradition.

Vinduet er velegnet til ultra-lavenergi byggeri, passivhus byggeri, såvel som huse med meget store glasarealer, hvor bygningens energiramme ikke vil kunne overholdes med normale moderne vinduer.

PRO TEC 7® er omkostningsneutralt ved nybyggeri, når både vinduets pris og besparelsen på varmeregningen tages med i regnskabet. Ved renovering med vinduet fra Pro Tec opnås en stor netto besparelse pga. markante reduktioner af varmeforbruget.

Fakta om PRO TEC 7®
• U-værdier ned til 0,72 W/m2K
• Energitilskud på op til 7 kWh/m2
• Mulighed for 10 års garanti

Pro Tec Vinduer er en af Danmarks største leverandører af Træ/Aluminiums vinduer og den eneste leverandør af vinduer baseret på Glasfiber Armeret Komposit.

Kilde: PRO TEC Vinduer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078