23948sdkhjf

Workshop om bæredygtigt byggeri

DTU Byg er arrangør af DTU’s først klimaworkshop om ”Sustainable Buildings”. Deltagerne på workshoppen skal diskutere, hvilke nye teknologier, løsninger og strategier, der skal udvikles for at gøre den danske bygningsmasse mere energivenlig.
Danske og internationale forskere samles 19. juni for sammen med repræsentanter for myndigheder og byggebranchen at diskutere, hvordan bygningsmassen kan gøres mere energivenligt og dermed reducere udledningen af drivhusgasser.

DTU Byg er arrangør af den første workshop om bæredygtige bygninger i DTU’s kampagne Klimateknologi, hvor danske og internationale kræfter er samlet i et innovationsprogram og i løbet af en række workshops og konferencer skal finde de bedste tekniske løsninger til at knække kurven for CO2-udledningen. Et program der skal lede op til FN’s næste klimatopmøde i København i 2009.

Deltagerne i workshoppen skal diskutere udviklingen af politiske, økonomiske og forskningsmæssige lavenergistrategier og –teknologier, der på sigt skal gøre bygningsområdet uafhængig af energiforsyning baseret på fossile brændstoffer.

Målet med workshoppen er ikke, at der vedtages endelige løsninger på de mange udfordringer, men at der udarbejdes forslag til energibesparende løsninger, der kan implementeres i alt nybyggeri og eksisterende bygninger.

Se invitation og program her

Læs mere om DTU Klimateknologi her



Kilde: DTU Byg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078