23948sdkhjf

MT Højgaard bygger eksklusivt i Københavns Sydhavn

PFA investerer i nyt boligprojekt og hyrer MT Højgaard som totalentreprenør.
PFA Ejendomme har indgået totalentrepriseaftale med MT Højgaard om opførelsen af et eksklusivt boligbyggeri på Frederikskaj i Københavns Sydhavn.

- Vi har valgt at købe denne del af grunden og træde ind som bygherre, fordi der er tale om et kvalitetsprojekt i et kvarter, hvor der er en spændende plan for at omdanne kontordomiciler til en blanding af uddannelse, boliger og erhverv, siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

Byggeriet på 6.400 kvadratmeter omfatter 64 lejligheder, som udgør anden etape af ”Frederikskaj 2” med i alt 145 boliger i et af Københavns mest attraktive områder. MT Højgaard er også entreprenør på den 8.600 kvadratmeter store første etape med 81 boliger, som blev indledt i februar 2015. Anden etape har byggestart i februar 2016, og lejlighederne vil stå klar til indflytning i sommeren 2017.

Holscher Nordberg er arkitekt på projektet, og det omkringliggende landskab udarbejdes i samarbejde med SLA. Bebyggelsen, der består af i alt syv forskellige boligblokke, opføres i en høj kvalitetsmæssig standard med robuste materialer. Lejlighederne får direkte adgang til vandet og knyttes sammen med byen via den kommende metrostation i Sydhavnen, der bliver nabo til byggeriet.

- Kombinationen af beliggenheden tæt på byen med fin infrastruktur sammen med en nyskabende arkitektur vil skabe et byrum, der får helt særlige kvaliteter, siger projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Torben Dahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125