23948sdkhjf

Vagtskifte hos Viborg Ingeniørerne

Mangeårig medarbejder sætter sig i direktørstolen.
Årsskiftet 2015/16 markerer også et skifte hos Viborg Ingeniørerne.

Efter næsten fire årtier som rådgivende ingeniør i firmaet, heraf de seneste 23 år som administrerende direktør, går Erik S. Damgaard på pension.

- Jeg har altid været ualmindeligt glad for mit arbejde hos Viborg Ingeniørerne og for kontakten med de mange kunder og øvrige samarbejdsparter, jeg gennem årene er kommet i forbindelse med. Hver eneste morgen, når jeg er mødt, har jeg glædet mig til at skulle tage fat på endnu en spændende arbejdsdag, siger Erik S. Damgaard, der er født i Hobro og uddannet som akademiingeniør i Aalborg.

Ny administrerende direktør pr. 1. januar bliver ingeniør Karsten Lindberg, der har arbejdet i firmaet siden 1992, heraf de sidste 14 år som medejer og medlem af den daglige ledelse. Det er således en mand med et grundigt kendskab til virksomhed såvel som kundekreds, der tager over efter Erik S. Damgaard.

- Bortset fra personskiftet sker der ingen ændringer hos Viborg Ingeniørerne, siger Karsten Lindberg, der er uddannet konstruktionsingeniør fra Aarhus Teknikum.
Det betyder, at virksomheden fortsat vil udføre rådgivning for alle typer kunder, små som store, i alle dele af Danmark.

Ud over Karsten Lindberg vil firmaets ledelse fra årsskiftet bestå af ingeniørerne Benny Taul Bjerre, Kristian Stilling og Martin Pedersen, der alle er partnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109