23948sdkhjf

Balslev samler byggeri-kræfterne på Sjælland

Peter Voigt Albertsen er udpeget som områdechef for Byggeri Øst hos Balslev Rådgivende Ingeniører.
I efteråret 2015 har Balslev Rådgivende Ingeniører gennemført en organisationsændring, som betyder, at alle kompetencer inden for byggeri i Glostrup nu er samlet i én division.

Som chef for den nye samlede division har Balslev udpeget Peter Voigt Albertsen. Han blev ansat som chef for bygherrerådgivning og forretningsudvikling i marts 2015 og får nu ansvaret for al byggeteknisk rådgivning inden for konstruktioner, el og vvs installationer samt specialer inden for elevatorer, brand og it nu ligger i samme område.

Formålet med organisationsændringen er at styrke samarbejdet og sikre en højere grad af videndeling – både internt på kontoret i Glostrup men også i forhold til de medarbejdere, der er specialiseret inden for byggeri på kontorerne i Odense, Kolding, Viborg, Herning og Aalborg.

- Vi er efterhånden rigtigt godt forankret i de dele af landet, hvor vi er til stede lokalt. Det skal vi udnytte, og fremover skal vi arbejde meget mere på tværs af både geografi og fag. Samtidig gør vi, i den nye organisation, op med de mange små afdelinger, og man kan sige, vi fjerner et ledelseslag, siger Peter Voigt Albertsen.

- I stedet vil vi fremover gøre mere ud af at ansætte højt kvalificerede fagledere, som skal fungere som en slags faglige fyrtårn i afdelingerne, men helt uden ledelsesansvar. For vi er simpelthen for lille en forretning til at have samme antal ledere, som vi har kompetencer, tilføjer han.

Balslev har i de seneste måneder udmærket sig ved at vinde en række opgaver og PQ’er både på Sjælland og vest for Storebælt. De nye opgaver betyder, at Balslev får travlt og derfor er forretningen i gang med at opruste med mandskab inden for byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125