23948sdkhjf

BV Trappen skiftede i toppen før krakket

Livreddende udskiftning kom for sent, erkender boets kurator.
To måneder før Skifteretten i Holstebro 29. december afsagde konkursdekret over virksomheden BV Trappen i Koldby i Thy, blev firmaets grundlægger og direktør Bjarne Vangsgaard Jensen skiftet ud og erstattet af en ny direktør, skriver Nordjyske Stiftstidende .

- Den tidligere ledelse blev bortvist, og der blev indsat en ny ledelse op til konkursen. Men det var for sent til at redde virksomheden, siger kurator Lars Hjortshøj Nielsen, advokat og partner i firmaet Delacour, Aarhus til avisen.

Bjarne Vangsgaard Jensen fratrådte som direktør 2. november 2015, men han afviser selv over for Nordjyske Stiftstidende, at han blev bortvist og henviser til, at der var uenigheder.

I dag har stifteren forladt samtlige poster i virksomheden. Hans kone Helle Jensen ejer dog fortsat en tredjedel af aktierne.

Derudover ejes BV Trappen af SMV Accelerate ApS ved Morten Kamut Madsen, som bor i Odense og er salgs- og marketingsdirektør i BV Trappen. Samt Bjørnskov A/S ved Poul Michael Bjørnskov fra Juelsminde. Begge købte hver en tredjedel af firmaet i 2014.

Direktionen begærede selv virksomheden konkurs på grund af ”uregelmæssigheder i driften”. Boets kurator og selskabets bestyrelsesformand undersøger, om aktiviteterne kan køres videre. Lige nu står alting stille i virksomheden i Koldby.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.239