23948sdkhjf

Raunstrup skal bygge innovationshus

Dynaudio opfører nyt test- og udviklingscenter i Skanderborg. Frost Larsen og Niras har stået for designet, mens Raunstrup er hovedentreprenør.
Skanderborg bliver hjemsted for et nyt 1.600 kvadratmeter stort innovationshus, hvor fremtidens gengivelse af lyd skal udvikles.

Den tre etager høje bygning kommer til at indeholde nogle af Europas mest avancerede målerum og opføres på Sverigesvej ved Dynaudios hovedsæde.

Dynaudio har tegnet bygningen i samarbejde med det lokale arkitektfirma, Frost Larsen. Niras er rådgivende ingeniør, mens bygherrerådgivningen varetages af Alectia. Hovedentreprisen er tilfaldet Raunstrup, der starter op på byggepladsen i denne måned. Det nye innovationshus forventes klar til indflytning forventes i december 2016.

- Selve projekteringen har været et samarbejde mellem arkitekt, ingeniør, bygherrerådgiver samt egne projektmedlemmer. Samarbejdet har kørt fantastisk, og nu ser vi frem til at komme i gang med selve byggeriet. Vores fysiske rammer er godt udfordret i denne tid, hvilket også kan ses på parkeringspladsen. Derfor er vi meget glade for kommunens velvilje, siger administrerende direktør Lars Prisak.

Dynaudio er grundlagt i 1977 i Skanderborg og er i dag anerkendt som en af de førerende producenter af kvalitetshøjtalere. Udvidelsen skal sikre, at virksomhedens reseach- og developmentafdeling får de mest optimale rammer for at skabe fremtidens gengivelse af lyd.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125