23948sdkhjf

Herlev-rådgiver skifter topchefen

Stig Wessberg overlader jobbet som adm. direktør i Norconsult - Wessberg til Thomas Bolding Rasmussen.
Den norskejede rådgivningsvirksomhed Norconsult - Wessberg A/S har udpeget Thomas Bolding Rasmussen som ny administrerende direktør. Han tiltræder den 1. marts 2016 og afløser Stig Wessberg, som fremover vil koncentrere sig om udviklingsopgaver.

42-årige Thomas Bolding Rasmussen er uddannet cand. oecon. og kommer senest fra en stilling som divisionsdirektør i og leder af Sweco Danmarks division for byggeri, der varetager alle aspekter af byggeri fra planlægning og rådgivning til projektering, byggeledelse og driftsopfølgning.

Thomas Bolding Rasmussen medbringer herudover erfaring fra Bombardier-koncernen, hvor han var ansat i perioden 2003-2013, heraf de sidste fem år som administrerende direktør i Bombardier Transportation A/S.

Generationsskifte afsluttes
Med ansættelsen af Thomas Bolding Rasmussen træder selskabets nuværende administrerende direktør gennem mere end 23 år, Stig Wessberg, et skridt tilbage. Han har længe haft et ønske om i højere grad at kunne koncentrere sig om udviklingsopgaver.

Med ansættelsen gennemfører virksomheden samtidig den sidste del af det generationsskifte, som blev påbegyndt i 2013 i det daværende Wessberg A/S i forbindelse med Norconsults overtagelse af aktiekapitalen og etableringen af Norconsult - Wessberg A/S.

- Stig Wessberg videregiver en veltrimmet og fremtidssikret rådgivningsvirksomhed, der gennem de seneste år har opnået solide resultater og en positiv udvikling i kundeporteføljen. Han har længe ønsket at kunne trække sig tilbage fra den daglige ledelse for at kunne koncentrere sig om andre opgaver. Det kan han gøre med god samvittighed og i forventning om, at virksomheden med Thomas Bolding Rasmussen er fremtidssikret ledelsesmæssigt, siger bestyrelsesformand Per Kristian Jacobsen.

Norconsult - Wessberg har hovedkontor i Herlev, samt yderligere kontorer i Kalundborg og Aarhus. Selskabet ejes 100 procent af det norske rådgivningsfirma Norconsult AS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156